пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Міні пароконвектомат для професійної кухні

За останні роки переваги пароконвектомату встигли оцінити багато кухарів. Але, на жаль, великі розміри обладнання не дозволяли використовувати його максимально ефективно на маленьких кухнях. Пароконвектомати на шість або десять рівнів хороші за високої продуктивності, але коли стосується приготування 2-3 страв, то «ганяти» порожню робочу камеру зовсім не вигідно.

Пароконвектомат Unox

Для тих, хто хоче максимально використовувати технологію приготування у пароконвектоматі, але обсяги виробництва не високі – на допомогу приходять моделі «Міні». Багато виробників обладнання почали пропонувати моделі, що використовують розмір гастроємності GN 2/3 або навіть GN 1/3. Компанія UNOX пропонує серію XVC, пароконвектоматів з електронною панеллю управління та завантаженням від 5 рівнів GN 2/3 та до 3 GN 2/3. Компанія Convotherm пропонує модель OES 6.06 на 6 рівнях GN 2/3. Функціонально ці моделі абсолютно ідентичні своїм «великим братам». Займаючи мінімальну площу, на робочому столі або кронштейні на стіні, вони здатні виробляти продукцію високої якості. Ресторатори можуть бути впевнені, що пароконвектомат максимально приноситиме користь.
Міні пароконвектомати мають ряд переваг перед великими моделями. Дані апарати не вимагають стаціонарного підключення до водопроводу і при підключенні помпи можуть працювати автономно, злив води здійснюється в ємність. Використовуючи інжекторний спосіб пароутворення, витрата води складає всього 6 літрів на годину. Знижене споживання електроенергії, як і послужить плюсом даного пароконвектомата.
Незважаючи на маленькі розміри ви отримуєте багатофункціональне кухонне обладнання, здатне смажити, гасити, готувати на пару або на грилі, що робить його унікальним і надзвичайно зручним. Особливо зручно готувати «під кожного клієнта», коли замовлення всього 2-3 порції даремно цінні кіловати.

Пароконвектомати Convotherm

Як і у великому пароконвектоматі при одночасному приготуванні різних продуктів запахи не перемішуватимуться. Він простий в експлуатації, абсолютно безпечний і вимагає мінімального догляду. Страви, приготовлені в міні пароконвектоматі, не лише привабливі та апетитні, але й зберігають усі мінеральні речовини та вітаміни, що містяться у продукті, дозволяючи відчути справжній смак страви. Овочі, приготовлені на пару, зберігають свою колірну гаму, не змінюючи форму.
Міні пароконвектомати зручні як для стаціонарного використання, так і для виїзних заходів, і незамінні для невеликих професійних кухонь, кафе, барів і буфетів. Зручність використання mini пароконвектоматів оцінять і ті, хто вже використовує пароконвектомат на своєму підприємстві, і зіткнувся з проблемою нерівномірності використання завантаження обладнання, і хоче придбати додатково компактного помічника.

Пароконвектомат Dito-Electrolux

Використання пароконвектомату, незалежно від його розміру, дозволяє зменшити втрати ваги продукту при тепловій обробці (у м'яса – на 60%, у овочів та гарнірів – на 80-100%) та знизити використання жиру на 90-95%.
Працюючи зі стовідсотковою віддачею, міні пароконвектомат знижує витрату електроенергії – у 3-4 рази порівняно з пароконвектоматами на 6 та 10 рівнів. Час приготування страви скорочує на 30-50%, у своїй витрата води знижується на 70%.
Вибираючи міні пароконвектомат для невеликої кухні, Ви отримуєте ідеальне співвідношення ціни та якості, надійності та практичності.